Borstvoeding

Je wilt persoonlijke en deskundige informatie over het borstvoeden van je baby

“Mijn persoonlijke situatie zou aanleiding kunnen geven tot problemen bij het starten van het voeden van mijn baby direct na de geboorte. Gelukkig kon ik tijdens een persoonlijk consult al mijn vragen voorleggen en ging ik goed voorbereid dat belangrijke begin tegemoet.”

Gaat het voeden van je baby niet zoals je had verwacht? Wil je samen met een deskundige de mogelijkheden bekijken? Ondanks je goede voorbereiding is de start van je borstvoeding niet optimaal. Je hebt pijn bij het voeden of je baby lijkt niet voldoende melk te kunnen drinken.

Per telefoon of per mail leg je mij je vragen of problemen voor. We maken een afspraak voor een (zieken)huisbezoek en bespreken de daaraan verbonden kosten.

Na het uitgebreid doornemen van jullie verhaal en het observeren van een voeding is het meestal duidelijk wat er aan de hand is. Gezamenlijk gaan we kijken welke weg voor jullie het meest past om het doel te bereiken wat je voor ogen hebt. De observaties, het plan van aanpak en verdere afspraken ontvang je in een verslag.